28.06.2018 г., 23:19 ч.

Обичай ме и аз ще те обичам 

  Поезия » Любовна
460 0 0

Обичай ме и аз ще те обичам.

Обичай ме и всичко ще ти дам!

 

Стига болка, стига тъга.

Не искам повече да съм сама.

 

Плаках, скитах и обичах,

но отричах...

 

Вече не!

Обичай ме и аз ще те обичам.

 

Няма да тръгна, 

няма да обърна гръб.

 

Ще ти бъда вярна

до сетния си дъх!

© Dani Ros Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??