1 may 2009, 20:51

Обичай ме, когато завали навън. 

  Poesía » De amor
621 0 2

 

Обичай ме, когато завали навън.

Обичай ме, когато си самотен.

Обичай ме, когато плачеш.

Обичай ме, когато сънуваш.

Обичай ме, когато те боли.

Обичай ме, когато ти липсвам.

Обичай ме, когато ме мразиш.

Обичай ме, когато си с друга.

Обичай ме, когато си на върха.

Обичай ме, макар и насила.

Обичай ме, дори и да те боли.

Обичай ме, дори и да не чувам.

Обичай ме, дори да умра.(за ОГИ)

© Емилия Таскова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??