May 1, 2009, 8:51 PM

Обичай ме, когато завали навън. 

  Poetry » Love
595 0 2

 

Обичай ме, когато завали навън.

Обичай ме, когато си самотен.

Обичай ме, когато плачеш.

Обичай ме, когато сънуваш.

Обичай ме, когато те боли.

Обичай ме, когато ти липсвам.

Обичай ме, когато ме мразиш.

Обичай ме, когато си с друга.

Обичай ме, когато си на върха.

Обичай ме, макар и насила.

Обичай ме, дори и да те боли.

Обичай ме, дори и да не чувам.

Обичай ме, дори да умра.(за ОГИ)

© Емилия Таскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??