26 ago 2006, 11:10

Обичал ли си някога... 

  Poesía
740 1 1
Обичал ли си някога, някого?
Обичал ли си не на думи или на шега?
За теб обич няма, любовта за теб е игра.
Всичко между нас беше имама, една голяма лъжа.
Обичах те, а ти с мен се подигра,
проклинам те да усетиш болката,
силната болка от любовта!

© Елена Панова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??