26.08.2006 г., 11:10 ч.

Обичал ли си някога... 

  Поезия
738 1 1
Обичал ли си някога, някого?
Обичал ли си не на думи или на шега?
За теб обич няма, любовта за теб е игра.
Всичко между нас беше имама, една голяма лъжа.
Обичах те, а ти с мен се подигра,
проклинам те да усетиш болката,
силната болка от любовта!

© Елена Панова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??