25 sept 2014, 12:53

Обичам 

  Poesía
361 0 0

Не пиша. Не будувам. Не вали.

Не ми е криво. Не очаквам. Не мечтая.

Не се надявам. Не копнея. Не боли.

Не помня. Не усещам. Не желая.

Не ме е грижа. Не, не ми е зле...

 

И всичко друго мога да отричам.

Не съм способна да поставя „не“

само между „тебе“ и „обичам“.

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??