22 jul 2022, 23:03

...Обичам... 

  Poesía » Otra
303 1 1

...Обичам...

... Как слънцето се отразява в косите ми и как вятърът ги разрошва...

...Как безброй различни тревички, галят и драскат леко кожата ми, как земята я докосва....

Обичам да плувам гола, по гръб, в просторното Черно море, и да усещам как водата, тъй нежно, ме прегръща, докато дълго гледам синьото... тъй - синьо небе ...., което кара светът ми да се преобръща...

....и после обичам на пясъка да си поседна и огън да си запаля, 

после на брега да си полегна и дълго да се взирам в безкрая...

Да чувам тътенът на огъня до мен, почти изгарящ душата ми, докато вълните с мощта си се разбиват силно в краката ми....

Обичам да тичам в гъстите, гъсти мъгли, да слушам как гарвани грачат...

Обичам, буреносно, лятото дъждът да вали, а аз под него щастлива да крача....

Обичам да спя под звездите лете, 

Обичам на есента цветовете ... 

Обичам да пея в гората

Обичам обичта във душата...

 

... И знам, че ти също обичаш... 

...ела със мен под дъжда да потичаш....

 

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??