6 mar 2007, 17:29

Обичам 

  Poesía
806 0 8

 

Обичам да играя със косите ти,

да ги сресвам нежно, да ги разрошвам пак,

да плувам с вятъра в очите ти,

сърцето ми да бие с твоето във такт.

 

Обичам да ти шепна на ушенце,

горещи, парещи слова,

че ти си раят на земята,

че в теб е тайнството на любовта.

 

Обичам полъха ти южен,

когато сутрин нежно ми шептиш,

когато ме изгаряш с устни,

когато като лист до мен трептиш.

 

Обичам да живея с мисълта за тебе,

да си постоянно в моите мечти,

да знам, че винаги ще си до мене,

завинаги, докато смъртта ни раздели.

 

Но дори и тогава пак ще те обичам,

ще бъда с теб и след смъртта,

защото ти го заслужаваш,

да си една, единствената на света.

 

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??