Обичам да пътувам. Без кола, влак или пеша.
Обичам да творя. Без молив, четка или пък боя.
Обичам да живея. Без дъх, взор или суета.
Обичам да мечтая. Без цвят, мирис или светлина.
Обичам да летя. Без самолет, хвърчило или пък крила.
Обичам да крача. Без път, посока или пък земя.
Обичам да заспивам. Без легло, завивка или тъмнина.
Обичам да прегръщам. Без ръце, усмивка или топлина.
Обичам да копнея. Без цел, повод или пък цена.
Обичам да обичам. Без причина, сила или пък вина.
Обичам… Но без сърце, очи или пък душа.
© Цвети Димчева Todos los derechos reservados