1 may 2008, 13:41

... Обичам... 

  Poesía
655 0 1

 

 

Обичам да виждам усмивката ти

и как погледът ти плахо шари.

Обичам да чувам нежният ти глас

и дъхът ти, в близост до себе си.

 

Обичам да ме прегръщаш силно

и да усещам твойта топлина.

Обичам да ме разбираш и цениш

и да получавам твоята подкрепа.

 

Абе, с няколко простички думи,

ОБИЧАМ, когато си близо до мен!!!

 

29. 04. 2008 година

 

 

 

 

© Радка Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??