1.05.2008 г., 13:41 ч.

... Обичам... 

  Поезия
652 0 1

 

 

Обичам да виждам усмивката ти

и как погледът ти плахо шари.

Обичам да чувам нежният ти глас

и дъхът ти, в близост до себе си.

 

Обичам да ме прегръщаш силно

и да усещам твойта топлина.

Обичам да ме разбираш и цениш

и да получавам твоята подкрепа.

 

Абе, с няколко простички думи,

ОБИЧАМ, когато си близо до мен!!!

 

29. 04. 2008 година

 

 

 

 

© Радка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??