17 jul 2006, 10:36

Обичам... 

  Poesía
775 0 3
Обичам сгушена във теб да посрещам първите слънчеви лъчи!
Обичам блясъка на бисерчетата в твоите очи,
те грейват щом слънцето на хоризонта се появи!
Обичам когато нощите звездни изпълним
със страст греховна...
Обичам по лунната пътека неразумни
със теб към греха да вървим.
Обичам нежните летни нощи в които не спим!
Обичам живота,
обичам света...
Обичам всичко,
щом с теб го деля!
Твоя съм тук и сега!
Нежността си до край ще ти даря!
Мечтите,надеждите,копнежите
с теб единствено ще споделя!
Обичай ме-това за мен е радостта...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много нежен и красив стих! Любовта и красотата ще спасят света! Браво!
  • Но можеш ли да обичаш всичко,когато дъха ти е несподелен,а в душата има толкова студ и болка...Поздрави!!!
  • Благодаря ви!
Propuestas
: ??:??