9 feb 2020, 0:18

Обичам, че ме мразиш 

  Poesía » Otra
338 0 1

Защо винаги се впускам в нещо,

за което не съм готов?
Защо правя същите грешки,

които съм правил хиляди пъти преди?
Трябваше да се науча до сега
Всичко, което изграждам, изгаря
Знам, че не ме искаш наоколо

Защо продължаваме да се сбогуваме,

след което продължаваме да се връщаме за още?
И колко проклети времена можем да продължим да вървим напред-назад?
Така че можеш да ме изгониш

Обичам, че ме мразиш,

защото тази война започна от първия ден
Мразя как ме обичаш и как отне толкова време, за да продължим напред
Несигурността ти взе най-доброто от мен, от теб, от нас, от това, което бихме могли да бъдем
Обичам, че ме мразиш

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Несигурността ти взе най-доброто от мен, от теб, от нас, от това, което бихме могли да бъдем." ❤️
Propuestas
: ??:??