19 abr 2024, 10:48

Обичам да мечтая в тишина 

  Poesía
115 1 1

В ремето бързо минава. 
Р адости, тъги, красота,
Е то, заедно ги събра. 
М оже би като забава
Е лементите реди... 
П ространството сега
Р азучава моята душа. 
О ще много следи
С тоят неразгадани... 
Т е чакат своето време, 
Р азбирам, че е така
А ко избързам сега, 
Н о Вселената ще ме спре. 
С лучват се чудеса
Т ова е ясно на света. 
В ъв времепространството 
О бичам да мечтая в тишина. 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Времепространство »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??