В ремето бързо минава.
Р адости, тъги, красота,
Е то, заедно ги събра.
М оже би като забава
Е лементите реди...
П ространството сега
Р азучава моята душа.
О ще много следи
С тоят неразгадани...
Т е чакат своето време,
Р азбирам, че е така
А ко избързам сега,
Н о Вселената ще ме спре.
С лучват се чудеса
Т ова е ясно на света.
В ъв времепространството
О бичам да мечтая в тишина.
© Людмила Данова Все права защищены