13 sept 2007, 14:32

Обичам да те чувствам между моите бедра ... 

  Poesía
903 0 11

Obra no adecuada para menores de 18 años

 

Капки водка по плътта ми...

Чаша малка и внезапен страх...

Потръпвам леко (точно в стилът ми),

а ти поръсваш ме с малко прах...

 

 

 

Започваш да целуваш нежно

рамото, гърдите и тилът ми,

а аз стоя, гледам те невежо

и тялото в ръцете тръпне...

 

 

 

 

Проникваш бавно между моите бедра,

целуваш ме, обхождаш ме със устни...

И галиш ме, и галиш ме с уста...

И в прегръдката ми се впусни...

 

 

 

 

Обладаваш цялото ми тяло

и ставаш груб - харесва ми така!

Аз зная - времето е спряло...

Обичам да те чувствам между моите бедра...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??