21 ago 2007, 16:05

Обичам да ухаеш на море 

  Poesía
1430 0 27
Обичам да ухаеш на море,
солта от тялото си не измивай!
На изгрева душата раздели на две
и двете части под клепачите си скрий!
Залей ме като неочаквана вълна,
с любов ми прошепни най-тежката присъда!
Отчаяно те моля за това,
удавник в твоето море да бъда!

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??