22 abr 2012, 13:02

Обичам ли - ще разбереш 

  Poesía » De amor
1063 0 2

 

 

Обичам ли - ще разбереш

 

Обичам ли? Ще разбереш.

Да, вярно, поприкривам чувства,

но вгледай се в горяща свещ -

как пламък вие се изкусно,

как сенките ни не дели,

блестят от него и очите

и чудно танца ни следи,

стени протрепват романтично

и светло става през нощта,

искри прехвърчат между двама,

а в тихото на сутринта,

аз зная, ти не си измама

и ласките си не пестим,

и тръпнем в треска непривична...

Усети ли? Мъжът си ти.

Разбра ли колко те обичам?

 

 

© Ани Виделова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??