ОБИЧАМ СВЕТА!
Колко е голям света!
Искам целия да го обиколя.
Държави в порой
със тайни безброй.
Първа България цяла искам да зърна,
назад в историята ù славна да се върна.
После до Турция,
след туй до Гърция...
ОБИЧАМ СВЕТА!
ИМА ТОЛКОВА МНОГО СТРАХОТНИ МЕСТА!
Ралица Костова
© Ралица Костова Todos los derechos reservados
Успех!