24 sept 2007, 11:02

Обичам те ! 

  Poesía
1070 0 18
Едно момиче и едно момче,
ръка в ръка, разкъсана реалност,
сън, обич, тръпнещо сърце,
целувка нежна, поглед необятен.
Ръка в ръка и шепот мил,
едно момче, едно момиче,
една любов, една мечта...
една усмивка и едно...  
                               
                            ОБИЧАМ ТЕ !

© Яна Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??