24.09.2007 г., 11:02 ч.

Обичам те ! 

  Поезия
1024 0 18
Едно момиче и едно момче,
ръка в ръка, разкъсана реалност,
сън, обич, тръпнещо сърце,
целувка нежна, поглед необятен.
Ръка в ръка и шепот мил,
едно момче, едно момиче,
една любов, една мечта...
една усмивка и едно...  
                               
                            ОБИЧАМ ТЕ !

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??