8 jun 2007, 18:30

Обичам те  

  Poesía
804 0 11
        

           Обичам те със ярост и безумство...
           Обичам те със мрак и светлина...
           Обичам те с очи и устни...
           Изпивам те с душа и сетива...


         Обичам те дори в съня си...
         Обичам те в забързания пъстър ден...
         Душата ми отдавна тебе търси...
         Светлинни векове пътувал си към мен!


        Обичам те! Бог сам  ни е посочил!
        Обичам те! Сам Той ни е избрал...
        И слял е двете ни посоки...
        Единствено със мен да бъдеш
                     истински и  цял...

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??