23 dic 2007, 17:31

Обичам те 

  Poesía » De humor
1399 0 2

Ти си всичко за мен,

без теб не мога и ден.

Обичам те, ти знаеш ли,

обичам те завинаги.

 

Няма обич без сълзи,

няма болка без лъжи...

С теб да бъдем винаги

в радост и сълзи.

© Emil Angelov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??