23.12.2007 г., 17:31 ч.

Обичам те 

  Поезия » Хумористична
1388 0 2

Ти си всичко за мен,

без теб не мога и ден.

Обичам те, ти знаеш ли,

обичам те завинаги.

 

Няма обич без сълзи,

няма болка без лъжи...

С теб да бъдем винаги

в радост и сълзи.

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??