16 may 2007, 16:30

"Обичам те!" 

  Poesía
503 0 1
Навън слънцето пече,
пред мен изправя се момче,
вятърът хладно, мило подухва
и смелост решително вдъхва,
птичките наоколо весело пеят,
деца играят и сладко се смеят.
Четири жадни очи се поглеждат
и живота към щастието повеждат,
срама и облаците се скриват
и жажда за любов откриват.
Очите не издържат, тихо шептят,
устните едва издържат да не се допрат,
сърцата бавно, плавно летят
и само в надеждата се крепят.
Устните не успяват, не чакат,
стрелките на часовника тракат.
Целувка страстна се ражда
и болката стара прегражда.
Животът нов път открива
и океанът от надежди прелива!
Мечтите една по една се сбъдват
и прегръдките от сънищата връщат.
Очите срещат се, пак така горящи,
устните след целувка, пак така шептящи
не издържат и вече крещят,
че ръка за ръка щастливо вървят.
Двойката се трепетно докосва
и времето гледа да не прахосва.
Паяк странни думи плете,
умът пък крещи: "ОБИЧАМ ТЕ!!"

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Двойката се трепетно докосва
    и времето гледа да не прахосва.

    Браво! А то какво беше това "Забравена и сама"!
Propuestas
: ??:??