11 jul 2008, 16:49

Обичам те 

  Poesía
804 0 7

Обичам те, защото си чаровен,

обичам те, защото си добър,

обичам те, когато си разстроен,

обичам те такъв.

 

Ти утеха си в самотните ми нощи

и опора в трудните ми дни, а мойта радост

огледално отразява се във твоите очи.

 

Ти слънце си, което се усмихва и гали ме

с топлите лъчи, обичам те, безделнико чаровен,

обичам те такъв, какъвто си.

На С.

© Меги Ризова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??