4 sept 2007, 12:29

Обичам те 2 

  Poesía
756 0 0

Обичам те, когато ме целуваш,
обичам те, когато спиш,
обичам те, когато ми танцуваш,
обичам те, когато ми шептиш...

Обичам те, когато ме докосваш,
обичам те, когато ми пееш,
обичам да ме омагьосваш,
обичам те, когато ми се смееш...

Обичам те, когато ме гушкаш,
обичам те, когато се галиш,
обичам те, дори да не слушкаш,
обичам те, когато се палиш...

Обичам те, когато се радваш,
обичам те, когато скърбиш,
обичам те, когато те няма,
ще те обичам, дори когато излетиш...

© Мелиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??