4.09.2007 г., 12:29 ч.

Обичам те 2 

  Поезия
741 0 0

Обичам те, когато ме целуваш,
обичам те, когато спиш,
обичам те, когато ми танцуваш,
обичам те, когато ми шептиш...

Обичам те, когато ме докосваш,
обичам те, когато ми пееш,
обичам да ме омагьосваш,
обичам те, когато ми се смееш...

Обичам те, когато ме гушкаш,
обичам те, когато се галиш,
обичам те, дори да не слушкаш,
обичам те, когато се палиш...

Обичам те, когато се радваш,
обичам те, когато скърбиш,
обичам те, когато те няма,
ще те обичам, дори когато излетиш...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??