По случай празника Свети Валентин, посвещавам това стихотворение на моя приятел. Благодаря ти, че си най-внимателното и добро момче, което съм срещала в живота си!
Моето сладко момче...
Погледът му е като на дете...
Блести по-ярко от най-красивата звезда,
когато ме прегърне, разтреперва моята душа.
Толкова е трудно на някой днес да се довериш
и така е скъпо сърцето си да му повериш.
Някъде бях чула, че когато гълъбът умира,
той полета си в някоя скала спира...
Не било шега, хората са прави, че има съдба
и тя превръща в мираж скалата на гълъба.
Не било шега, хубаво било да имаш до себе си опора,
Не било шега, че от любов няма умора!
И така, Мишле, мога да продължа страници да ти говоря.
Да ти редя рими, да разсъждавам и да споря... :р
Но най-важното мога да ти кажа с прости думи...
Обичам си те, сладко момче,
и ти Благодаря, че даде нов шанс за живот на моето сърце!
© Диди Георгиева Todos los derechos reservados
Пожелават ти да прекараш най- приказният Свети Валентин в живота си!
Поздрав и много прегръдки!!!