19 ene 2011, 20:30

Обичам те 

  Poesía » Otra
1435 0 8

 

Обичам те, повярвай ми, обичам те!
Обичам те – такава същата, непроменима,
обичам те и те прегръщам, и моля се, дано те има…
Във дните и във нощите дано те има.
Обичам те – в очите ми дано те има.
Във огледалото, когато се погледна,
обичам да те има… Изящна и безплътна,
безумна, нежна, хубава – такава същата,
обичам те със цялата си същност
и моля се, дано те има, за да те обичам!

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??