8 abr 2008, 23:36

Обичам те 

  Poesía » De amor
812 0 1
 

Сред тази буйна, гъста степ,

сърцето ми бленува само теб.

И приближиш ли се до мен с протегнати ръце,

ще те благословя: обичам те.

 

Поздравиш ли ме с твоя слънчев смях,

знам - ще изчезне моят силен, детски страх,

ще сграбча с трепет твоето сърце

и тихо ще мълвя: обичам те.

 

Дадеш ли ми едничък поглед обичлив,

ще знам, че животът ми ще е щастлив.

А посрешнеш ли ме с безизразно лице,

ще ти прошепна пак: обичам те.

© Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??