20 nov 2010, 21:25

Обичам те 

  Poesía » De amor
774 0 1

 

ОБИЧАМ ТЕ!

 

 

Обичам те! Не мога да забравя, мила,

мига, във който ти плени сърцето ми -

вълшебни нощи със звезди безброй изгрели,

които с теб превръщахме в красиви спомени...

 

Обичам погледа ти, с който ме обгръщаш

и който в тялото ми нежно се разлива,

загадъчни копнежи в порив се превръщат

и мълчаливо шепнат: "Колко си красива!"

 

Обичам устните ти – нежни огнени сияния,

които дълго търсех в блясъка на изгрева!

Открил зората в романтичното им обаяние,

отпивах глътка еликсир на любовта от извора...

 

Обичам дланите ти, милвали лицето ми

и с мойте длани жадно пръсти вплитали -

докосвайки с тях тялото, но и сърцето ми,

прегръщайки се, тихо сливахме душите си...

 

Обичам тялото ти, тръпнещо от ласките,

накарали ме да забравя болки и обида,

и потопени с теб в магията на страстите

усещахме как времето внезапно сякаш спира...

 

Обичам те! Сърцето ми, на две разсечено,

най-искрено за твоята усмивка ще копнее!

И на една мечта то вечно е обречено -

в сърцето твое, мила, нежно да се влее...

 

 

 

 

14.02.2008

© Даниел Цокев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много силно,толкова чувственно и искренно!!! Тази нежна любов огрява всичко наоколо!!!
    Прекрасно!!!
    Надявам се понеже е писано преди две години обичта да е още толкова силна!!!
    Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??