ОБИЧАМ ТЕ!
Обичам те! Не мога да забравя, мила,
мига, във който ти плени сърцето ми -
вълшебни нощи със звезди безброй изгрели,
които с теб превръщахме в красиви спомени...
Обичам погледа ти, с който ме обгръщаш
и който в тялото ми нежно се разлива,
загадъчни копнежи в порив се превръщат
и мълчаливо шепнат: "Колко си красива!"
Обичам устните ти – нежни огнени сияния,
които дълго търсех в блясъка на изгрева!
Открил зората в романтичното им обаяние,
отпивах глътка еликсир на любовта от извора...
Обичам дланите ти, милвали лицето ми
и с мойте длани жадно пръсти вплитали -
докосвайки с тях тялото, но и сърцето ми,
прегръщайки се, тихо сливахме душите си...
Обичам тялото ти, тръпнещо от ласките,
накарали ме да забравя болки и обида,
и потопени с теб в магията на страстите
усещахме как времето внезапно сякаш спира...
Обичам те! Сърцето ми, на две разсечено,
най-искрено за твоята усмивка ще копнее!
И на една мечта то вечно е обречено -
в сърцето твое, мила, нежно да се влее...
14.02.2008
© Даниел Цокев Все права защищены
Прекрасно!!!
Надявам се понеже е писано преди две години обичта да е още толкова силна!!!
Поздрави!!!