3 jun 2008, 20:29

Обичам те 

  Poesía » De amor
939 1 6

Обичам те

 

Любовта ми към теб е златна монета,

стискана здраво от детска ръка,

пориви силни, подобно комета -

ярко браздят из мойта душа.

 

Обичам те, нежна – усмихнато мила,

с развети от вятъра морски коси,

обичам те, слаба – безумно унила,

когато в очите ти пламък искри.

 

Целувай ме дълго, безспир отмаляла,

докосвай дъха ми със огнена жар!

Без мене не зная как си живяла,

ако те няма, аз бих умрял!

03.06.2008 г.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??