Обичам те
Любовта ми към теб е златна монета,
стискана здраво от детска ръка,
пориви силни, подобно комета -
ярко браздят из мойта душа.
Обичам те, нежна – усмихнато мила,
с развети от вятъра морски коси,
обичам те, слаба – безумно унила,
когато в очите ти пламък искри.
Целувай ме дълго, безспир отмаляла,
докосвай дъха ми със огнена жар!
Без мене не зная как си живяла,
ако те няма, аз бих умрял!
03.06.2008 г.