17 dic 2007, 14:35

Обичам те 

  Poesía » De amor
942 0 12
ДНК

Казвам ти, мила,
тази пета
или всъщност шеста(?)
бира
има доста странен вкус
(никога не съм харесвал тази кръчма)
и докато отпивам, бавно потъвам
в красивите ти безбрежни очи
по спиралата навътре
на собственото си ДНК.

Обичам те.

И моля те, хайде да си тръгваме,
май започва да ме хваща.

© Хр М Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??