17.12.2007 г., 14:35 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
935 0 12
ДНК

Казвам ти, мила,
тази пета
или всъщност шеста(?)
бира
има доста странен вкус
(никога не съм харесвал тази кръчма)
и докато отпивам, бавно потъвам
в красивите ти безбрежни очи
по спиралата навътре
на собственото си ДНК.

Обичам те.

И моля те, хайде да си тръгваме,
май започва да ме хваща.

© Хр М Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??