24 mar 2010, 17:06

Обичам те 

  Poesía » De amor
1035 0 3

Мислиш, че е смешно,
а всъщност е нечестно!
Казваш че ме обичаш,
а след друга тичаш.
Не разбра ли, копеле нещастно,
че  те обичам ужасно!!!

© Евилина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??