Mar 24, 2010, 5:06 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
1036 0 3

Мислиш, че е смешно,
а всъщност е нечестно!
Казваш че ме обичаш,
а след друга тичаш.
Не разбра ли, копеле нещастно,
че  те обичам ужасно!!!

© Евилина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??