30 dic 2012, 16:58

Обичам те 

  Poesía » De amor
850 0 0

Обичам те, но няма смисъл,

обичам те със всяка мисъл,

искам да те видя вече,

стига си била толкова далече.

© Гугата Михалев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??