Обичам те!
Искам да бъдем
завинаги
двама
във този
раздран
от жестокост
живот.
В душата ми – гама,
кокичета пеят.
А дама
разпръсква
искрици
любов.
Нали си
красивата
фея,
която
се къпе
във злато,
ефир и
копнеж?
Спомни си
за моите думи,
когато животът
ме срещна
случайно
със теб.
След теб
ми остана
кървящия спомен.
Удавено в болка,
сломено сърце.
В безкрайните
нощи
се молих на Бога.
Безсмислено – ти не дойде!
© Димитър Драганов Todos los derechos reservados