16.06.2017 г., 0:25 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
276 4 3

Обичам те!
       Искам да бъдем
                              завинаги
                                         двама
                                 във този
                          раздран
             от жестокост
живот.
       В душата ми – гама,
                             кокичета пеят.
                     А дама
            разпръсква
        искрици
любов.
Нали си
             красивата
                             фея,
                                     която
                           се къпе
                      във злато,
          ефир и
копнеж?
Спомни си
                  за моите думи,
                                     когато животът
                       ме срещна
                случайно
със теб.
След теб
               ми остана
                              кървящия спомен.
                Удавено в болка,
      сломено сърце.
В безкрайните
                        нощи
                              се молих на Бога.
Безсмислено – ти не дойде!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??