25 jun 2017, 1:16

Обичам те! 

  Poesía » De amor, Verso libre
968 0 6

Обичам твоите коси 
нощем в тъмното когато 
по вълните в техните къдри 
зайчетата лунни бягат. 

Обичам твоите ръце 
най-нежно галещите на земята 
с пръстчетата си изпреждат те 
върху листа аромата на цветята. 

Обичам устните ти жарки 
малиновия гланц от тях да пия 
и между двете ухаещи шишарки 
на топчица блаженно да се свия. 

Обичам те когато си до мен 
сластно с устни тялото ти вая 
и до забрава пълна нощ и ден 
пръстчетата мои с тебе си играят. 

Обичам те когато няма те до мен 
С духът си нощем в стих те вграждам 
с куп лъчи посрещам идващият ден 
С мисълта за теб в него се прераждам!

 

24. 06. 2017 г.

© Todor Nikolov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??