11 ene 2006, 21:00

Обичам те 

  Poesía
1692 1 4
Обичам всяка светлинка,
която излъчват очите ти.
Обичам всяка гънка,
която е на устните ти.
Обичам всяка прашинка
попаднала в косите ти.
Обичам твоя нежен парфюм,
обичам да чувам
ударите на сърцето ти...
Обичам да чувствам,
твойте нежни ръце,
да ме прегръщаш.
Обичам почвата под краката ти,
обичам клавишите който докосваш,
обичам да виждам усмивката ти,
обичам да те гледам в очите,
обичам аромата на твоето легло,
обичам те и всичко друго ми е все едно.
Обичам да ме караш да ревнувам,
и после адски да те целувам.
Обичам тръпката с която ме даряваш,
обичам нежност да ми подаряваш.
Обичам да караш сърцето да тупти
и с най – красивите очи да ме гледаш отстрани.
Обичам те и няма друг,
обичам те на всички останали напук.
Обичам те и няма спор,
ти си мечтания за мен затвор.
Обичам те и всичко друго е безлично,
обичам те и това е всичко.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??