17 sept 2006, 9:21

ОБИЧАМ ТЕ 

  Poesía
1042 0 6

 

 

Обичам те! –

Две най-жадувани на света думи!

От тях всеки чул ги остава без ум.

 

Обичам те! –

Да ни ги кажат мечтаем,

но дали някога ще се сбъдне

не знаем.

 

Обичам те! –

Защо тези думи от векове

са покорявали мечове,

но не и твоето сърце?

 

Обичам те! –

Знаеш ли колко тъга, мила,

гнездо у мене е свила,

но с лед ме засипват твоите ръце?

 

Обичам те! –

Днес много весели хора минават пред мен,

но без очите ти светът остава студен.

 

Обичам те! –

И дано ти все някога разбереш кога

човек като мен произнася тези слова...

 

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??