5 ago 2006, 14:29

Обичам те  

  Poesía
1237 0 4
Обичам те , когато ме целуваш,
обичам те , такъв , какъвто си.
Обичам те , когато ме ревнуваш,
обичам те , обичай ме и ти.

Докосваш бавно всяка част от мен,
целуваш нежно устните ми ти,
със страст ме гледаш нощ и ден,
харесва ти това нали.

Прокараи пръсти в моите коси,
докосни ме бавно и ме целуни.
На ушенце нежно ми шепти
и "искам те" повтаряй ти.

© Никол Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??