О чаквам те отново във нощта,
Б огиня, идваща при мен в съня,
И скряща от Любов и Красота,
Ч астица Съкровена Светлина,
А ура, бликаща със Пълнота,
М олитва в мойта Тишина!
Т иара във живота и смъртта,
Е динствена за мен в света!
Б езмерно искана и във деня
Е нигма във живота досега,
З абулена в Мистерия една,
М агия и Незнайна Пустота,
Е лей във чашата на Любовта,
Р анима като птица в Самота,
Н е мога да опиша как сега
О бичам те със цялата Душа!
© Ангел Филипов Todos los derechos reservados