Sep 9, 2011, 3:23 PM

Обичам Те... (акростих) 

  Poetry » Love
4742 0 3

О чаквам те отново във нощта,

Б огиня, идваща при мен в съня,

И скряща от Любов и Красота,

Ч астица Съкровена Светлина,

А ура, бликаща със Пълнота,

М олитва в мойта Тишина!

 

Т иара във живота и смъртта,

Е динствена за мен в света!

 

Б езмерно искана и във деня

Е нигма във живота досега,

З абулена в Мистерия една,

М агия и Незнайна Пустота,

Е лей във чашата на Любовта,

Р анима като птица в Самота,

Н е мога да опиша как сега 

О бичам те със цялата Душа!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??