Пусто е на този свят без теб,
тъжно е сърцето в мен,
искам да те видя дори за миг,
да усетя твоята ръка,
а не да потъвам в самота.
Но нея повече обичаш, отколкото мен,
а се питам КАКВО ли ти предложи ТЯ,
което не ти дадох аз?
Решението е ясно:
ще те ЗАБРАВЯ
и във този час последно казвам:
''Обичам те аз!!!''
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados
но ти се усмихни! много хубав стих!
с обич, Валентина.