27 ene 2007, 2:06

Обичам те, Бабче... 

  Poesía
990 0 2
Пях ти песен.
Ти ми прости.
Изходът не бе лесен,
но вече не те боли.
Каза, че ме обичаш.
Аз галех те нежно.
Без думи да изричаш,
разбрах за обичта ти безбрежна.
Пуснах те аз.
И ти си отиде.
Но споменът ми за нас
във мен е зазидан.
Спи спокойно своя сън.
Вечно ще живееш в мен.
За теб е тъжното време навън,
за теб ще мисля всеки нов ден.



                                                     ЛЕК ПЪТ, БАБО!!!

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??